Gert Oosterwijk

Ik ben saxofonist en dirigent en mede oprichter van het Zwols Saxofoon Orkest, ‘For Saxes Only’.

Ik ben volledig bevoegd saxofoondocent (DM en UM) en studeerde in Tilburg en Zwolle bij Jean Pennings en Adriaan Valk. Tevens heb ik de opleiding Schoolmuziek B afgerond in Zwolle bij Ab Sandbrink.

Ik werkte al meer dan 25 jaar als saxofoondocent en dirigent en verzorgde jarenlang saxofoonlessen via De Muzerie, in Zwolle en wijde omgeving. Veel van mijn leerlingen spelen in orkesten waaronder For Saxes Only.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Wil je graag saxofoon leren spelen in Zwolle of in de buurt van Zwolle?

Door snel en effectief feedback te geven, leer ik je op een leuke en ontspannen manier saxofoonspelen. Daarbij heb ik de ervaring dat ook ouderen ver kunnen komen en gestaag vooruitgaan in redelijk korte tijd.

Ik geef les in Zwolle en in de buurt van Zwolle. Het is mogelijk om losse lessen te volgen, knipkaartlessen (5 of 10 op afspraak, wekelijkse lessen (gedurende half of heel jaar; individueel of in duo’s), tweewekelijks les, samenspel-les (ook mogelijk als lid van saxofoonorkest FSO) en (Groot)ouder / kind-les.

Andere diensten

Naast het geven van saxofoonles zijn diensten die ik aanbied:

  • Saxofonist / uitvoerend musicus
  • Organisatie en advies in cultuur en educatie
  • Advies en ondersteuning
  • Dirigentschappen

Ik ben momenteel