WijZ Verwondert Winterconcert in Berkum

Op zondag 10 december wordt Berkum ondergedompeld in muzikale sferen met het “WijZ verwondert Winterconcert” in De Hoofdhof. Aanvang van het concert is 15.00 uur, met een inloop vanaf 14.30 uur. Liefhebbers van diverse muziekgenres kunnen genieten van een rijke variatie aan optredens voor de prijs van € 7,50, inclusief een drankje tijdens de pauze.

Het concert belooft een unieke samenwerking tussen verschillende muzikale groepen. Het Mannenkoor Mankracht en het Vrouwen Overdag Koor Zwolle Zuid, beide onderdeel van WijZ, treden op samen met het Zwols Saxofoonorkest “For Saxes Only”. Dit gevarieerde programma wordt verder verrijkt door de optredens van mezzosopraan Eline Visscher en bariton Rik van de Kolk, begeleid door pianist Roel Praas.

Onder leiding van dirigenten Gert Oosterwijk en Hetty Bolt zullen de koren en het orkest een breed scala aan muziekstukken ten gehore brengen. Het repertoire omvat lichte en modern-klassieke werken, hedendaagse muziek en pop-classics, sommige met een winters of eindejaarsthema.

Reserveren voor het concert wordt aangeraden en kan tot en met 7 december via WijZ. Kaarten zijn ook beschikbaar aan de deur op de dag van het concert.

Het Mannenkoor Mankracht staat bekend om zijn 4-stemmige zang van klassieke tot hedendaagse muziek. Het Vrouwen Overdag Koor Zwolle Zuid, een koor voor 55-plussers, biedt een gevarieerd repertoire onder de bezielende leiding van Hetty Bolt.

Voor meer informatie over het Zwols Saxofoonorkest, bezoek hun website www.zwolssaxofoonorkest.nl. Wie interesse heeft in zingen of meer wil weten over de koren, kan terecht op www.wijz.nu, of contact opnemen via 038 – 851 57 00 of info@wijz.nu.

Zondag 10 december
Start: 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)
Locatie: De Hoofdhof, Kerkweg 26, Berkum
Prijs: € 7,50 incl. drankje pauze
Reserveren: (t/m 7 dec.) via WijZ, tel. 038- 851 57 00

Bekijk hier het programma (PDF).